Qui som

Esports10 Òscar i Oriol
Qui Som - Esports10

Fa 40 anys que Esports10 és una botiga de referència al Vallès Oriental, gràcies a la dedicació, la perseverança i el bon saber fer de la Maria Rosa Argemí, i ara nosaltres, l’Òscar i l’Oriol entusiasmats des del primer dia que vam donar continuïtat a la botiga, prenent el relleu, com un gran repte i un somni complert.

 

Esports10 formem un equip dinàmic i apassionat per l’esport.

I aquesta passió és la que volem transmetre als nostres clients, no només pels beneficis que aporta la pràctica regular d’esport, sinó per l’afany de superació i consecució de reptes esportius.

 

Encarem aquest projecte amb una gran vocació de servei i procurant que els nostres clients trobin sempre les millors marques, les darreres novetats i la millor moda esportiva.

 

EQUIPACIONS
A més, volem treballar per seguir sent un referent en equipacions pels clubs de la comarca i expandir la nostra infraestructura i capacitat per tot Catalunya. Ens hem proposat que tothom tingui accés a la millor equipació i de la forma més competitiva possible.

 

Et convidem a que et mantinguis en contacte amb nosaltres i així estar al dia de totes les novetats que et volem anar presentant. Per això, no dubtis en deixar-nos aquí el teu email, t’enviarem informació només d’allò que creguem sigui del teu interès.

    Quan vas néixer?
    Ets particular o representes un club esportiu?