Estampació

Estampació - Esports10

A Esports10 disposem de la possibilitat de diverses tècniques d’estampació per adaptar-nos a les teves necessitats:

 

Serigrafia: Els estampats preimpresos poden ser aplicats indistintament sobre teles de cotó / polièster o barreja, suportant les condicions d’ús més exigents. S’utilitza per a comandes majoristes superiors a les 300 peces aproximadament.

 

Sublimació: Tècnica ideal per peces blanques amb un acabat excel·lent, ja que les tintes penetren en el teixit i el tacte és imperceptible a la presència de l’estampat.

 

Vinil imprès: L’estampació de peces amb vinil tèxtil és una tècnica molt utilitzada, ja que es pot aplicar en qualsevol color de peça, permet degradés i detalls fins, així com fotografies o qualsevol altra imatge que es pugui retallar.

 

Vinil de tall: és el mètode més utilitzat a l’hora de personalitzar uniformes esportius, ja que és ideal per a dissenys amb pocs colors, noms i números. També per logos o dissenys personalitzats i es recomana per a comandes petites o mitjanes. És una bona alternativa a la serigrafia.

 

Brodat: La tècnica més clàssica i que aporta un plus de distinció, qualitat i durabilitat. Sovint es reserva a escuts i emblemes.